EasyCarwash Groningen voor een VIP-behandeling van je auto

Wanneer je besluit om je auto door onze professionals te laten reinigen, kun je zonder afspraak langskomen. Bij binnenkomst wordt je auto zo nodig voorbehandeld om vervolgens op de kettingbaan te gaan. Door de integratie van de hogedruk voorwas en hoofdwasstraat op één kettingbaan zijn de wachttijden minimaal.

Kom direct je auto wassen

Het wasproces

Inweekschuim

Al het vuil komt los te liggen door een intensieve shampoo. De velgen worden apart ingeneveld met een speciaal product om remstof los te laten weken.

Lineair meelopende hogedrukvelgenwasser
De velgen worden ontdaan van al het vuil.

Contourvolgende hogedrukboog
Onder hoge druk wordt met water al het vuil en zand van de carrosserie afgespoten.

Dorpelwasser
Deze laatste schakel in de voorwasstraat bestaat uit liggende geprofileerde borstels die de velgen en de dorpels nog een keer extra aanpakken. Vervolgens komt de auto in onze hoofdwasstraat.

Hoofdwasstraat
De lak wordt gereinigd met intelligent gestuurde textielstroken in combinatie met een enorme hoeveelheid gerecycled water.

Bodemwassing of onderkant reiniging

Als je regelmatig op zandwegen rijdt en als er in de winter gestrooid wordt, is het belangrijk dat je regelmatig de onderkant van de auto laat reinigen.

Super-polish
De super-polish wordt door SoftTex®-lappen ingewreven. Dit genereert een ultieme glans op de autolak die extra lang hecht.

Wax en/of drooghulp
Drooghulp is een toevoeging die ervoor zorgt dat het water krimpt, waardoor de auto beter droogt. Wax zorgt voor conservering van de laklaag van je auto en beschermt deze tegen invloeden van buitenaf, zoals vogelpoep, vliegen, zure regen en zout.


Droging
Na het wassen wordt je auto gedroogd door zijdrogers en een dubbele dakdroger. De laatste dakdroger is contourvolgend om een optimaal droogproces te waarborgen.