EasyCarWash Groningen voor ultiem glanzende autolak

Het aanbrengen van een lakverzegeling kost vaak honderden euro’s waarna je nog steeds de autolak moet reinigen en onderhouden. In onze wasstraat bieden wij 2 in 1 voor een fractie van die prijs: perfecte reiniging en gelijktijdig een duurzame lakverzegeling.

De absolute top in lakverzegeling

Wanneer je je auto laat wassen bij EasyCarWash Groningen garanderen we sublieme voorreiniging van dure velgen en een ongekende glans door onze SoftTex® lappen bij het programma met Glansprotector Gold.

GlansProtector® Gold lakverzegeling is een Zwitserse technologische ontwikkeling. De samenstelling SoftTex® lappen bestaat uit 100% duurzame polymeer (kunststof), is microndun en spiegelglad.

Het effect van GlansProtector® Gold
Met een GlansProtector® Gold lakverzegeling wordt het hele exterieur (lak, kunststof, ramen en velgen) beschermd tegen de aantasting van vuil, zure regen, vliegenaanslag, vogelpoep en natuurlijk atmosferisch vuil. Het materiaal wordt glanzend en sterk waterafstotend, zonder een vette laag op de voorruit.

Het verschil is direct zichtbaar. En minstens zo belangrijk: autorijden bij regen wordt veiliger door verbeterd zicht.

Veilig voor mens en milieu
GlansProtector® Gold is samengesteld zónder siliconen, oplosmiddelen of gevaarlijke stoffen voor mens, materiaal en milieu (getest door het Zwitserse EMPA-instituut).

Voor een optimale werking adviseren wij de behandeling maandelijks te herhalen.

Lees meer over GlansProtector® Gold lakverzegeling.

Waspas

Wie slim is kiest voor de EasyCarWash Waspas. Aanschaf is simpel! Vraag in de wasstraat naar de prepaid waspas en profiteer direct van aantrekkelijke kortingen.
De voordelen van de EasyCarWash Prepaid Waspas!

Voor jou gelden de hele dag Happy Days prijzen  daarnaast krijg je bij opwaarderen de volgende Bonus:
 

Je betaalt
€ 50,-
€ 75,-
€ 100,-
€ 150,-
Je was tegoed
€ 55,-
€ 85,-
€ 125,-
€ 185,-
Jouw voordeel
€ 5,-
€ 10,-
€ 25,-
€ 35,-